Vezeték nélküli internet szolgáltatások - Mikrohullámú internet

Vezeték nélküli internet szolgáltatások - Mikrohullámú internet

+36 1 999-4295 +36 1 999-4295 info@wla.hu
Vezeték nélküli internet szolgáltatások - Mikrohullámú internet

Szolgáltatásaink

Szélessávú internet hozzáférés

Jelenleg Budapesten és néhány környékbeli településen kínálunk csatlakozást hálózatunkhoz szélessávú akár szimmetrikus hozzáférést biztosítva FIX publikus IP címmel. Az alkalmazott technológia és felhasznált eszközök biztos kapcsolatot adnak minden körülmény között - rendelkezésre állási idő jobb mint 99%. 

A kapcsolat minősége és sebessége felülmúlja a kábel illetve ADSL rendszerekét,  alkalmassá teszi virtuális magánhálózatok (több telephely összeköttetése), hálózati játékok, internetes hang/kép továbbítás, saját levelező, WEB szerverek üzemeltetésére - illetve bármilyen speciális IP alapú felhasználásra. 

Az IP alapú szolgáltatások között talán a legkedvezőbb alternatívát nyújtja más megoldásokhoz képest.
 

Mikrohullámú internet kapcsolatok

A bérelt vonali összeköttetések egyik alternatívája a vezeték nélküli adathálózatok. Teljesítményük rendkívül magas, kiépítése ugyan (relatív) nem olcsó de a fenntartás költségei maximálisan kárpótolják a technológiát alkalmazókat. Távoli pontok, telephelyek összekapcsolására a legideálisabb a vezeték nélküli számítógépes adathálózat, mely gyorsan kiépíthető, nem igényel bontást, kábelezést, bármikor könnyen és azonnal áttelepíthető, nincsenek szerelvények, elosztók, csatlakozó szekrények stb., a kiépítés idején sem zavar senkit. További lehetőség nagy méretű telephely távolabbi pontjainak (hálózatainak) vezeték nélküli összekötése a meglévő hálózattal. A meglévő hagyományos hálózatot sem kell eldobni, ahhoz a rádiós hálózat hozzákapcsolható illetve rádiós állomásokkal bővíthető. Az összeköttetés nagy biztonságú, olyan helyen is alkalmazható, ahol a zavarhatatlanság és a lehallgathatatlanság is fontos szempont. Az átviteli sebesség jó rádiós kapcsolat esetén típustól függően akár több 10 Mbit/s. Az eszközök a rádiós kapcsolat romlásakor csökkentik a sebességet, megtartva az összeköttetés biztonságát. Amennyiben a két összekötendő pont helyzete nem teszi lehetővé a közvetlen rádiós kapcsolatot - nincs optikai rálátás - akkor átjátszót kell közéjük iktatni, ami újabb eszközök üzembeállítását jelenti mely a költségeket megnöveli. A technológia meglehetősen kiforrott és így megfelelő kiépítés és üzemeltetés esetén igen jó megbízhatósággal alkalmazható. Természetesen lehetnek olyan helyek – helyzetek – amikor nem javasoljuk a kiépítését. Ez ott fordulhat elő nagyobb eséllyel, ahol ’erősen szennyezett’ – sok hasonló funkciójú berendezés - pontok vannak az érintett területen így a kapcsolat zavartalansága nem biztosítható.

Mit kinálunk?

A fentiek alapján nyilvánvaló, hogy csak akkor célszerű alkalmazni ezt a kedvező árfekvésű nagy teljesítményű technológiát ha megfelelő kivitelező és üzemeltető gárda biztosítja a magas szintű és színvonalú rendelkezésre állást. Vállaljuk már üzemben lévő mikrohullámú berendezések önálló felügyeletét és üzemeltetését – természetesen garanciával. Felmérjük és ajánlatot készítünk új rendszerek kivitelezésére alternatív lehetőségként a más TELCO rendszerek mellett vagy akár helyett. A rendszernél stratégiai fontosságú a megfelelő rálátási pontok megszerzése, bérlése. Ebben a tekintetben is jelentős eredményeket értünk el igen rövid idő alatt úgy, hogy a jelenleg működtetett hálózataink nagy része akár több 10Mbit/s sebességen is zavartalanul működhet – távol más hasonló rendszerek zavaró jelenlététől.

A rendszer kiépítésének költsége jelentősen függ az érintett helyek adottságaitól. Ennek ellenére - tapasztalataink szerint – cégünk igen kedvező áron vállalja mikrohullámú kapcsolat kiépítését.

Amennyiben a fentiek felkeltették érdeklődését, kérem keressen fel minket további információkért.

Szolgáltatásaink

Wireless Officenet (Üzleti)
Wireless Homenet (Lakossági, Budapest) 

Bővebben

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36 1 999-4295
Munkanapokon: hétfő 8-18 óra
és kedd-péntek 9-16 óra között

Bővebben
Vezeték nélküli internet  •  Mikrohullámú internet  ©  WLA Interservice Kft.  •  Honlapkészítés